Enter your search terms:
Top
 

Despre noi

Pentru multe persoane, un MacBook e mai mult decât un simplu moft. Un MacBook reprezintă o necesitate, eficientizează munca și, implicit, face viața mai ușoară.

Cunoaștem 3 categorii de oameni care apreciază produsele Apple: cei care le au și le folosesc fără probleme, cei care le au, dar mai necesită unele intervenții, și cei care nu le au, dar și le doresc.

Care-i rolul nostru în ecuație?

Teoretic, te putem ajuta cu multe. Practic, cu și mai multe, atâta timp cât rămânem în zona sistemelor de calcul  Apple. Știm să reparam orice tip de echipament, putem să desfacem și să refacem orice laptop fără să ne rămână piese în plus, însă ne-am specializat ca să putem spune că noi suntem cei mai buni la ceea ce facem: să recondiționăm   si reparăm laptopuri și desktopuri produse de Apple.

Avem o experiență de peste 10 ani în lucrul cu produsele Apple, așa că am văzut tot ce se putea vedea și ne-am confruntat cu nenumărate scenarii care ne-au făcut să fim pregătiți în legătură cu orice problemă.

Uite, dacă ai nevoie de un laptop și nu vrei să investești în unul nou, la noi găsești configurații specifice, trebuie doar să ne spui nevoile tale. Sau, cum spuneam la început, acoperim partea de service IT în cazul în care Macbook-ul tău are nevoie de intervenții (inclusiv în ceea ce privește piesele de schimb).

Ori dacă ai deja un laptop Apple și vrei un upgrade, ai posibilitatea de a veni cu el la noi în regim buy back și de a alege unul îmbunătățit, plătind diferența. în urma unei evaluări.

Vrei să afli informații despre viitorul tău nou laptop?