Enter your search terms:
Top
 

Intrebari frecvente

Cat dureaza in medie o reparatie?

In functie de complexitatea defectului o reparatie in service-ul nostru dureaza in medie 1-3 zile lucratoare.

 

Care este garantia oferita pentru o reparatie?

Garantia standard oferita este de 6 luni de zile, exceptie fac cazurile in care exista interventii anterioare sau  contact cu lichide,in acest caz garantia se stabileste individual in functie de starea echipamentului.

 

Care sunt etapele unei reparatii?

1.In momentul in care ajunge echipamentul in service se intocmeste o fisa de receptie care va contine: modelul aparatului/defectul reclamat/numele clientului/metoda de contact.

2.In cel mai scurt timp unul din tehnicienii nostrii va face o diagnoza a  echipamentului si va revenii cu un Mail sau Telefon spre client pentru a-i prezenta solutia,durata si costurile.

3.Odata primit acceptul echipamentul este reparat urmand a fi supus unor teste specifice defectului reclamat.

4.Se anunta clientul si se emite o  fisa de garantie pentru reparatia efectuata.

 

 

Sunt dintr-o alta localitate,ce ar trebui sa fac?

harta-service

Pentru alte judete colaboram cu succes cu 3 firme de curierat nationale care acopera majoritatea localitatilor din Romania.In cazul in care doriti sa trimiteti echipamentul catre noi prin una din aceste firme va recomandam urmatorii pasi:

 

1.Produsul ambalat corespunzator cu Numele,Adresa si Nr. de telefon scris clar pe colet.

2.Solicitati uneia dintre firmele de curierat ridicarea coletului de la adresa unde va aflati si trimiterea coletului spre: SC.Service Macbook.SRL ,Str. Dambovitei nr.49A-51,Parter,

Cluj Napoca, jud. Cluj, Cod: 400584 , Tel:0758 151-151 .

Contact Fan Courier

Contact Cargus  Courier

Contact Nemo Courier

3.Anuntati intentia de a trimite catre noi echipamentul si Numarul de AWB primit de la curier.

4.In cel mult 24 ore coletul ajunge in unitatea noastra unde se face receptia de la curier si se intocmeste o fisa de service.

5.In cel mai scurt timp unul din Tehnicienii nostrii va face o diagnoza a echipamentului si va revenii cu un Mail sau Telefon spre Client pentru a-i prezenta solutia,durata si costurile.

6.Odata primit acceptul de la Client echipamentul este reparat urmand a fi testat si pregatit  pentru a fi expediat in acelasi mod in care a fost primit,costurile reparatiei putand fi achitate in sistem ramburs sau transfer bancar/paypall.

 

Pentru orice alte intrebari ne puteti contacta atat in scris cat si telefonic accesand pagina de contact.