Enter your search terms:
Top
 

Piese de schimb

...consumabile,accesorii...

Poate că nu vezi necesar un upgrade la configurația actuală a laptopului tău, însă el are nevoie de o piesă ori mai multe schimbate.Și atunci începe distracția… căutarea, compararea, deciziile, sugestiile prietenilor, sfaturile cunoscătorilor din jurul tău, bugetul și achiziția.Toate astea îți consumă timp și energie, așa că de ce nu ai salva cât mai mult din componentele astea cotidiene și să vii direct unde știi că găsești orice ai nevoie? Dacă piesa care-ți va face Macbook-ul ca nou nu se află pe stoc, noi o căutăm pentru tine.

Vezi? Încă un lucru cu care te putem ajuta.

Service MacBook dispune de o ofertă largă de produse destinate înlocuirii celor uzate, noi și originale sau chiar second hand și în acealși timp originale.Depinde de ceea ce cauți și de bugetul pe care vrei să-l aloci. Te putem ajuta cu plăci de baza, alimentatoare, baterii ,display-uri, hdd, ssd, panglici, cabluri, tastaturi și elemente carcasă.

Dacă observi că laptopul tău nu mai dă randamentul de la începutul perioadei de achiziție, însă nu știi care ar putea fi motivul,te încurajăm să vii tot la noi pentru ajutor specializat, păreri avizate și cele mai sigure soluții.

În urma diagnozei, vom știi cu exactitate ce măsuri trebuie să luăm pentru a-ți elimina ție grijile.

Vrei să afli informații despre  piesele de care ai nevoie? Contactează-ne folosind formularul de mai jos.