Enter your search terms:
Top
 

Produse refurbished

Dacă ai făcut o pasiune din a naviga constant pe site-uri tech și de a găsi chilipiruri, cu siguranță ești familiarizat cu tot ceea ce noi îți prezentăm și punem la dispoziție la Service Macbook.

Așadar, știi și ce înseamnă produsele refurbished. Însă dacă nu ai cunoștințe în această zonă, nu te îngrijora, noi îți explicăm tot ceea ce ai nevoie.

Carevasăzică, în magazinul nostru găsești laptopuri Macbook refurbished, adică recondiționate. Sunt produse lăsate în regim buy buck sau cu mici defecțiuni, ale căror piese necesare au fost înlocuite ori funcții optimizate, apoi testate, certificate și rescoase la vânzare ca laptopuri perfect funcționale. Diferența este prețul mai mic de achiziție, ca rezultat al faptului că nu sunt 100% noi.

Mai mult decât atât, toate produsele recondiționate achiziționate de la noi primesc 6 luni garanție.

Uite, produse refurbished găsești și pe apple.com, dar nu-i mai rapid și ieftin procesul dacă îl derulezi chiar în orașul tău?

Deci să recapitulăm, care ar fi dezavantajele unui Mac refurbished?

Păi dezavantajele… nu sunt. Cel puțin nu majore, care ar împiedica buna funcționare a noului tău Macbook. La capitolul dezavantaje s-ar putea încadra lipsa ambalajului original sau mici urme de uzură. Însă totul depinde de ceea ce cauți și de ceea ce percepi tu ca fiind un dezavantaj. Vestea bună este că și în acest caz ai de unde alege. Trebuie doar să ne spui toate specificațiile laptopului perfect pe care-l cauți și noi vom face tot posibilul să-ți îndeplinim dorința.