Enter your search terms:
Top
 

Upgrade & Buy-back

Cu toții știm că un upgrade e mereu bine venit, atunci când vorbim despre tehnologie, iar la Service Macbook te bucuri de două avantaje simultan.

Cum? Simplu! Am combinat conceptele de upgrade și buy back pentru a-ți face deciziile mai ușoare. Vii la noi cu vechiul tău MacBook, îl evaluăm, alegi un model mai performant și plătești diferența. Economisești și timp, și bani. Și nu sunt astea două mari aspecte problematice ale secolului în care trăim?

Poate că la prima ta achiziție aveai alte obiective, intenționai să folosești device-ul pentru alte task-uri zilnice sau  – pur și simplu – nu ai fost îndrumat corect… și acum ai nevoie de putere de procesare mai mare, durata de viață a bateriei mai lungă ori dimpotrivă, îți trebuie un laptop mic, ușor, portabil, de 11 sau 12 inchi, numai bun de purtat în geantă, la care să te conectezi oricând ai nevoie, din orice loc, doar ca să-ți rezolvi cât de poate de natural următorul task urgent și, de multe ori, neprevăzut.

Pentru upgrade & buy back trebuie să știi că primim produse Apple, Macbook-uri, iMac-uri, Macbook-uri defecte sau incomplete.

Acum, poate că te întrebi cum anume se realizează evaluarea dispozitivului tău. Ținem cont atât de anumite criterii funcționale și estetice, cât și de gradul de uzură: zgârieturi, îndoituri, starea display-ului, cicluri de încărcare ale bateriei și capacitatea actuală de stocare a energiei sau uzura porturilor de conectare.

Vrei să afli informații despre configurația și valoarea viitorul tău nou laptop?